Conferència al BIZ sobre les claus per trobar un inversor

  • La xarxa va participar a la taula d’assessorament i al mercat del finançament

 

Barcelona, 8 de juny de 2017.  El BIZ Barcelona, el saló destinat a l’emprenedoria, ha estat tot un èxit. Va comptar amb 13.900 assistents i va generar més de 3.500 contactes en les activitats de networking.

BANC, Business Angels Network de Catalunya, va donar assessorament als emprenedors a l’espai anomenat “mercat del finançament”, on els emprenedors podien parlar amb les principals entitats que ofereixen finançament per startups.

La xarxa també va participar a les taules d’assessorament, on diferents entitats relacionades amb el món emprenedor oferien els seus coneixements als emprenedors.

Per últim, el responsable de comunicació i màrqueting de la xarxa, en David Gómez Liñán, va donar una conferència sobre les claus per trobar un business angel.

Aquesta va servir als emprenedors per entendre com funciona el món inversor  i per comprendre la importància del màrqueting i de la generació de valor a l’hora de captar l’atenció dels Business Angels. La conferència va donar una sèrie de consells als emprenedors per tal d’ajudar-los a enfocar la recerca de finançament privat.